Zon, strand, Noordzee... en tulpen

Maandag 25 April 2011 om 23:46


(Inzoomen met shift, beweeg met de pijltjestoetsen - of gebruik de knoppenbalk. )

Tweede Paasdag brachten we door bij Pa en Ma in Den Helder, waar we behalve veel gezelligheid, zon, strand en Noordzee ook een overweldigende hoeveelheid tulpen aantroffen. De natuur heeft haast, lijkt het - door het schitterende weer van de afgelopen week schieten de tulpen de grond uit. Meer plaatjes na de break!

Angry Birds Cake

Zondag 17 April 2011 om 09:17

Toen lieve vriendin en 'Angry Birds'-fan Mariette aan Joëlle vroeg een verjaardagstaart voor haar te maken, had onze miss TheCakeProject het thema al snel verzonnen. Een Angry Birdsday Cake natuurlijk! Plaatjes na de break.

Disney On Ice - All Star Parade 2011

Zaterdag 02 April 2011 om 08:39

Ahoy Rotterdam, vrijdagavond 1 april. Duizenden opgewonden kinderen, de spanning is van hun gezichtjes af te lezen. We zitten in de nok van de zaal op een akelig steile tribune en vragen ons net af hoeveel meter een kind kan vallen voor er écht iets stuk gaat als de omroeper aankondigt dat de show over drie minuten gaat beginnen. Het verwachtingsvolle rumoer zwelt aan, tot alle lichten doven en de gordijnen van de kasteelpoort openschuiven... Plaatjes na de break!