Carnivorencake

Zondag 27 Februari 2011 om 23:43

Dit weekend werd Ilia 20 jaar. Op bezoek bij een uitwonende jarige zoon, het is weer een nieuwe ervaring voor Rineke en mij. ;-) Toen Joëlle hem vroeg wat voor taart hij voor z'n verjaardag wilde, zei hij: "Doe maar iets met veel vlees." Dat liet ze zich geen twee keer zeggen... Plaatjes na de break.

Voices of Faith

Maandag 14 Februari 2011 om 11:20

Voices of Faith is de naam van het programma waarmee het Continentals Target Team Bulgaria 2011 gaat touren. Het Target Team bestaat uit een twaalftal mensen met passie voor zang, dans, God en de mensen in Bulgarije. Ondersteund door technici en een tourmanager vertrekt het team volgende week naar dit voormalige Oostblokland om "met moderne avondvullende programma's en middelen het goede nieuws van Jezus Christus, oud maar relevant, bekend te maken."

Na twee bootcamp weekenden staan ze nu te trappelen om er op uit te gaan... Gisteravond was de 'dress rehearsal' in Rotterdam en omdat lieve vriendin Mariette één van de twaalf is was ik erbij: een paar plaatjes na de break! Wil je het team nog horen voor ze vertrekken, grijp dan zaterdag je kans in Bussum.