Weekend in foto's

Zondag 19 December 2010 om 21:44

Hoe vol kan een weekend zijn...

Vrijdags doorgewerkt tot de file's in beweging raakten en 's nachts een nieuwe Android app gereleased voor mijn werkgever.

Zaterdagochtend weer gewerkt, 's middags in de sneeuw gespeeld met Jochum en wat boodschapjes gedaan, 's avonds in Ede genoten van Joëlle die met The Choir Company en Big Band The Convocation de lichtjes uit de boom zongen en speelden, 's nachts Ilia opgepikt die was gestrand in het OV.

Zondagmorgen viering in Rijnwaarde gevolgd door de generale repetitie voor Candlelight Christmas, daarna de sneeuw in met onze lieve vrienden A en M en hun kids, samen eten, daarna taxirijden, masseren... en ondertussen ook nog fotograferen. En van dat laatste kunt u een graantje meepikken, na de break.

Ik ga nog even onderuit en daarna proberen vannacht meer slaapuren te maken dan vrijdag- en zaterdagnacht bij elkaar. Als ik rond middernacht m'n bed in duik moet dat lukken! ;-)

Vreeswijk bij kaarslicht 2010

Woensdag 15 December 2010 om 22:22

2010-12/vreeswijk-bij-kaarslicht-2010.jpg

Vanavond, 15 december, zong Jochum tijdens Vreeswijk bij kaarslicht 2010 voor het eerst in het kerstkoor van meester Ton, in de voetsporen van zijn grote zus. Een wending die we vorig jaar niet hadden zien aankomen: sindsdien heeft hij echter het zingen ontdekt en is hij van 'brommer' omgeturnd tot veelbelovend zanger in de dop.

Vreeswijk bij kaarslicht was verder als vanouds (2004, 2007, 2009) feeëriek, zij het met wat commerciëlere accenten - en een icesculpter. Plaatjes na de break!