Zonheuvel

Zondag 31 Oktober 2010 om 18:44

Zonheuvel

De kruinen van de bomen op landgoed Zonheuvel baadden in het late middagzonnetje. Meer plaatjes van de wandeling na de break!

Kleur en contrast

Zaterdag 23 Oktober 2010 om 12:00

100 f/2.8

Eén van de fijnste eigenschappen van m'n oude Olympus Zuiko objectieven is de rijke, subtiele kleurtoon. Bovenstaand plaatje schoot ik net met m'n trouwe 100mm f/2.8, die dankzij een OM-4/3 adapter op de nieuwe e-620 body past. Die oude lenzen krijgen dus een tweede leven!

Stel je voor! (Vakantiebijbelfeest 2010)

Woensdag 20 Oktober 2010 om 23:19

Herfstvakantie in Utrecht, de regen valt met bakken uit de hemel. Maar binnen in de Jeruzalemkerk is het warm en alle kinderen in de basisschoolleeftijd zijn welkom op het vakantiebijbelfeest!

Vorig jaar namen Rineke en ik afscheid en werden we hartverwarmend uitgezwaaid, maar deze dagen lopen we weer als vanouds rond op het feest... De zangleider, vriendin Mariette, kan namelijk elk moment worden weggeroepen om te kramen en ik ben haar plan B. Zolang ze er nog is heb ik echter alle tijd om te genieten en te fotograferen!

De plaatjes vindt u in een Flickr-setje van het VBF 2010. Na de break een filmpje dat twee filmpjes die Rineke maakte van de Vogels (de oudste groep kinderen) die na tweemaal een half uurtje djembé-workshop van Samir ons versteld lieten staan met een kort voorproefje van het optreden dat ze voorbereiden!