Voices of Faith

Maandag 14 Februari 2011 om 11:20

Voices of Faith is de naam van het programma waarmee het Continentals Target Team Bulgaria 2011 gaat touren. Het Target Team bestaat uit een twaalftal mensen met passie voor zang, dans, God en de mensen in Bulgarije. Ondersteund door technici en een tourmanager vertrekt het team volgende week naar dit voormalige Oostblokland om "met moderne avondvullende programma's en middelen het goede nieuws van Jezus Christus, oud maar relevant, bekend te maken."

Na twee bootcamp weekenden staan ze nu te trappelen om er op uit te gaan... Gisteravond was de 'dress rehearsal' in Rotterdam en omdat lieve vriendin Mariette één van de twaalf is was ik erbij: een paar plaatjes na de break! Wil je het team nog horen voor ze vertrekken, grijp dan zaterdag je kans in Bussum.


Hiervoor: "Hoogwater (Rijn bij Wageningen)" | Hierna: "Carnivorencake" | Naar de voorpagina | E-mail Gert Jan

Gebruikte Tags: , ,

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: , ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!