Video: Marike Jager in MogguhRick

Vrijdag 20 Februari 2009 om 11:28

Marike Jager, een van de mooiste stemmen die ons landje rijk is en daarnaast een super-charmante vrouw, was vanmorgen te gast tijdens MogguhRick. Nu wist ik wel dat de crew van plan was Marike een keer uit te nodigen, maar niet wanneer precies en ook niet of het gelukt was haar te strikken... Dat hoorde ik vanmorgen om kwart over zeven pas toen ik op m'n dooie gemakkie richting de Radio Veronica studio's in Naarden tufte, de autoradio aanzette en blij verrast werd door Marike's stem.

Meteen maar een beleefd sms-je naar Erwin gestuurd ('E.T.A. 07:50, kun je alsjeblieft die dikke tegenhouden zodat ik neerlands beste singer-songwriter live kan filmen?'), die kort en bondig terug-smste: 'Gassen!' Dat heb ik maar gedaan, en het resultaat ziet u hier :-)

(Uiteraard is het filmpje ook te vinden op YouTube)


Hiervoor: "Mark King (Level 42)" | Hierna: "Video: Erwin Peters en Mark King" | Naar de voorpagina | E-mail Gert Jan

Gebruikte Tags: , , , ,

Reisgenoten

gravatar for Paul

Echt een bijzondere zangeres – qua stem & uitstraling. Ik kan me wel voorstellen dat ze na het zingen van haar lied wat overdonderd werd door al dat Veronica WOW! geroep – maar dit is wel klasse. Had haar ook al eens op TV gezien. Ik meen bij DWDD – ze vertelde dat ze een Beatles-fan is. Cool.

Paul (URL) · 25-03-’09 23:07 · Reageer op PaulVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: , , , ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!