VakantieBijbelFeest 2008 LIVE

Donderdag 16 Oktober 2008 om 18:05

voetwassingHet thema "ff anders" wordt wel héél letterlijk genomen. In plaats van drie ochtenden nu twee langere ochtenden, mét lunch, een nieuw programma, nieuwe kundige dagleiding (yours truly doet dit keer alleen de muziekcoördinatie) en om het af te maken worden al die noviteiten in de praktijk weer net even anders opgepakt dan van te voren was bedacht. Wie mij een beetje kent, weet dat ik me daar kiplekker bij voel - hoe meer vrijheid hoe beter.

Oók ff anders is de manier van verslaglegging. Vorig jaar legde Marina het VBF professioneel vast in een fotoreportage en een superleuk filmpje dat in de afsluitende dienst werd vertoond en daarna op YouTube werd gezet. Daarmee verdiende ze eeuwige roem en de achterpagina van Opbouw. Dit jaar kon ze helaas niet meewerken, dus zoek ik m'n heil in nóg nieuwerwetsere methoden. Kwalitatief haalt het bij lange na niet de standaard die Marina vorig jaar neerzette, maar dat is ter onderstreping van het dinosauriëradagium dat nieuwer niet altijd beter is, zullen we maar zeggen.

voetwasser blijkt prinsHieronder ziet u - als u op het juiste moment kijkt - live beelden van het VBF. Gestreamd vanaf m'n mobiele telefoon: als u 'live' ziet staan kijkt u direct mee met wat op dat moment gebeurt. Helaas is de UMTS-dekking van Telfort in de Jeruzalemkerk niet optimaal, waardoor het beeld bij tijd en wijle nogal schokkerig gaat en het geluid zelfs af en toe wegvalt. Het zij zo. Zodra een live stream stopt, wordt het filmpje meteen als video on demand clip klaargezet, zodat u als u te laat bent tóch kunt kijken hoe het was. U kunt zich zelfs op de video's abonneren via een heuse vodcast, zodat nieuwe fragmenten automagisch op uw computer of iPod belanden. De wonderen der techniek... (Update: het VBF is voorbij, de video is alleen nog on-demand te bekijken)

Na de break treft u twee normale filmpjes aan rondom De Baas, één van de rollen die Jezus ff anders invulde. Morgen komt daar De Dokter bij.

Reportage dag 1: De Baas
Reportage dag 2: De Dokter

Hiervoor: "John Cleese over Sarah Palin" | Hierna: "Prins Willim" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Gebruikte Tags: , , , ,

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: , , , ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!