Baby van het jaar 2008: Elisa

Woensdag 04 Juni 2008 om 02:45

Vanmorgen was de finale van de Sky Radio Baby van het jaar verkiezing 2008. Studio 4 in Hilversum was afgeladen vol: 101 baby's plus (groot)ouders, dat is een aparte ervaring... De foto's en video die Joëlle en ik van dit festijn maakten vindt u op www.babyvanhetjaar.nl.


Hiervoor: "Wereldrampen" | Hierna: "Geen woord te veel - Psalmen voor Nu, cd 4" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Gebruikte Tags:

Reisgenoten

gravatar for Rineke

Vanmorgen? Gistermorgen, bedoel je toch! Verder wel lekker geslapen, he?

Rineke · 04-06-’08 09:43 · Reageer op Rineke

gravatar for Mutti

‘t Blijven, als ik heel eerlijk ben, rare verkiezingen, die internet verkiezingen. ‘k Herinner me nog maar al te goed hoe dat ging toen ik nog lid van een mailgroep was: eeuwig en altijd die lobby’s om op ‘t kind, de kat of de hond te stemmen… Had niks meer met ‘t kind, de kat of de hond te maken, maar vooral met hoeveel internet-contacten heb je. Nou ja, voor jou is nu hopelijk de rust weergekeerd. Hopelijk heb je er geen nachtmerries van. :-)

Mutti (URL) · 05-06-’08 23:31 · Reageer op Mutti

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Op de een of andere manier was deze actie ontzettend succesvol. We hebben natuurlijk ons best gedaan ‘m goed onder de aandacht te brengen, maar dat we 12,5 miljoen foto’s zouden vertonen had ik niet verwacht. Het filmpje dat ik dinsdagmiddag snel in elkaar had gezet was vanmiddag al meer dan 20.000 keer bekeken – in elk geval weet je dan waar je het voor doet :) En nu beginnen de volgende acties (win een droombruiloft op 08-08 ’08 en een HD-TV kijkmarathon voor het EK, waar we een ‘oranje huis’ voor neerzetten bij de studio). En nog voor die over zijn begint de volgende actie alweer, die ook al veel aandacht zal vragen. Maar het wordt gelukkig iets minder hectisch :) Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 05-06-’08 23:49 · Reageer op Gert JanVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags:

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!