Jawbone

Zondag 17 Februari 2008 om 10:10

Een campagne voor een noise cancelling bluetooth headset die zijn naam eer aandoet: ik moest tenminste m'n kinnebak steeds weer van de grond rapen. Zelden zoveel agressie, horror en homo-erotiek gezien in een commerciële campagne. Het technische concept is even simpel als veelbelovend: een sensor die op je kaakbeen rust determineert welk deel van het hoorbare geluid uit jouw mond komt en filtert de rest weg. En gezien de reviews (amateur, expert) werkt het verbazingwekkend goed.

Hiervoor: "Put uit de schat van liedculturen" | Hierna: "Get nasty? Get down to business." | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Kobus

Nou, deze hongerige wolf vindt dit anders überhaupt heel fout, maar helemaal voor een reclamecampagne! (A) Hm, ik zal deze eens als casus voorstellen bij Multimediacomm. (A)

Kobus ( E-mail ) (URL) · 17-02-’08 11:02 · Reageer op Kobus

gravatar for terp

Hebbe, hebbe! sorry zal me inhouden…;-)

terp ( E-mail ) · 17-02-’08 20:37 · Reageer op terpVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!