Some Surprise

Zaterdag 01 December 2007 om 08:28

Verrassende combinatie: Gary Lightbody (u kent 'm van Snow Patrol) en Lisa Hannigan, de betoverende vrouwenstem die de muziek van Damien Rice smaak gaf tot ze in maart van dit jaar aan de dijk werd gezet. Wat een domoor, die Damien. Gary en Lisa spelen en zingen samen in het het kader van 'The Cake Sale', een project-CD waarmee Ierse musici geld willen ophalen voor de Oxfam 'Make Trade Fair' campagne, en dat klinkt naar meer! De projectsite (en de bijbehorende shop) is helemaal gericht op het Engelse taalgebied, maar het album is ook via iTunes te koop voor een luizige €8,91 inclusief donatie aan Oxfam. Schrik niet van de recensie en de releasedatum (1966), die slaan nergens op en gaan over een heel ander album.

Ook verrassend is de site die me op het spoor van deze clip zette: news4all.net, een splinternieuw initiatief van een aantal journalisten dat een frisse blik wil bieden op de wereld, met als belangrijkste kijkhoeken 'Geloof & Samenleving' en 'Kunst & Cultuur'. Zeg maar de bijlagen van de krant die u wél leest.

In een eerder stadium heb ik met de initiatiefneemster om tafel gezeten om te kijken of ik een zinvolle bijdrage op de achtergrond kon leveren. Chronisch tijdgebrek aan mijn kant maakte dat we daar verder geen vervolg aan hebben gegeven. Helemaal onbevooroordeeld ben ik dus niet, maar toch denk ik redelijk objectief te kunnen zeggen dat het een site is geworden die een plekje in uw bookmarks verdient. Dus hop, meteen maar even buurten bij news4all.net!


Hiervoor: "Pivot wordt Pivotx 2.0 Alpha 1" | Hierna: "Expositie 'Gezichten van Christus'" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Dave

Lisa Hannigan kende ik inderdaad al van haar prachtige bijdrage aan 9 Crimes and The Blowers’ Daughter van Damian Rice. Ik vroeg me direct al af of ze ook solo iets deed, maar volgens mij is dit nog niet het geval. Misschien dat dat snel staat te gebeuren…

Dave ( E-mail ) (URL) · 02-12-’07 12:41 · Reageer op DaveVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!