07.07.07

Zaterdag 07 Juli 2007 om 21:55

Een mooie datum vandaag: lekker repetitief. Iets dat we uitsluitend te danken hebben aan de Scytische monnik en tijdrekenaar Dionysius Exiguus, die de Christelijke jaartelling uitdacht en introduceerde bij paus Johannes I. Niets bijzonders of mystieks aan dus, maar desalniettemin grijpen veel mensen dit mooie rijtje cijfers aan als kapstok om er vervolgens iets gewichtigs aan op te hangen. Zo deden ruim 1200 stelletjes mee aan Sky Radio's Have A Nice Wedding in de hoop op deze dag te kunnen trouwen en meteen naar de zon te vliegen, slingerden Al Gore's artiesten tijdens Live Earth wereldwijd vele decibellen (en tonnen aan kerosine) de lucht in om de planeet te redden en gingen wij van Nieuwegein naar Den Helder om samen een uitgestelde vaderdag inclusief traditionele barbecue te vieren. Beregezellig, en zowaar met schitterend weer! De dag vloog om. Na de break een paar foto's.

Ilia fotografeert met zijn GSM

Joëlle pakt het wat groter aan

Jochum jut een jas vol sepia (rugschild van inktvissen) bijelkaar

Hiervoor: "iPhone Magic" | Hierna: "Fatboy" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Mutti

Ik heb dat hele Gore-gedoe met gemengde gevoelens gevolgd. En weet niet wat ervan te denken. Hoezo opwarming van de aarde? Van vrienden in andere werelddelen hoor ik niets anders dan: nog nooit was het hier in de winter (bij hen is het nu winter) zó verschrikkelijk koud. Het vriest zelfs op plekken waar het al eeuwenlang niet meer gevroren heeft.
En in acties als op de 7e geloof ik niet. Mensen moeten weer gewoon de menselijk maat leren, al van jongs af aan. Kijk maar naar ‘t onderste fotootje. Genoeg is genoeg!

Mutti (URL) · 21-07-’07 11:15 · Reageer op MuttiVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!