Psalmen voor Nu - Tivoli 2007

Zaterdag 12 Mei 2007 om 11:59Rineke, Joëlle, Marina, Hans en ondergetekende werden gisteravond in het Utrechtse Tivoli ondergedompeld in de Psalmen voor Nu. Het slotconcert van deze derde PvN tour was minstens zo sfeervol als het vorige. Leuk om te zien dat het publiek duidelijke voorkeuren heeft: de liederen van de derde CD (die in al zijn schoonheid wat minder toegankelijk is en minder 'meezingers' bevat dan de vorige twee) konden weliswaar op een warm onthaal rekenen, maar bij de geliefde pareltjes van de eerste en tweede CD ging de tent pas echt los. Het team had dat prima begrepen en koos voor een gebalanceerde setlist, met de grote publieksfavorieten als uitsmijters. Joëlle komt nog met een verslagje, ik houd het nu even bij een kudde foto's (klik op 'start diavoorstelling' om ze alle 39 automatisch te bekijken). Een deel van die foto's staat ook op Flickr.


Hiervoor: "Madonna vs. Groenenboom" | Hierna: "Brandgrens" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Gebruikte Tags: , , ,

Reisgenoten

gravatar for Mutti

Nooit van gehoord, van een kudde foto’s. Ken wel kuddedieren, een schaapskudde, en een kudde olifanten, maar verder gaat mijn kennis niet.:(

Kan me niet voorstellen dat je de mensen op de foto’s als kuddedieren ziet, en zeker niet als een stel schapen… of toch wel? Nou ja, zolang ze dan maar niet als een kudde olifanten door de porseleinkast gaan, kan ‘t geen kwaad! :-)

Maar ‘t ziet er uit als een fijne happening! Dat wel.

Mutti ( E-mail ) (URL) · 12-05-’07 15:43 · Reageer op Mutti

gravatar for Johan ter Beek

Inderdaad, het was een geweldig concert. Ik had mijn zoontje van zes mee en die heeft het er nog over! Mooie foto’s btw.

Johan ter Beek ( E-mail ) (URL) · 13-05-’07 11:04 · Reageer op Johan ter Beek

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Het was genieten geblazen ;-) Stonden jullie helemaal vooraan, met jullie kereltje op het podium? Dan heb ik nog wat foto’s van jullie! Ik zag (of eigenlijk, Joëlle zag) dat je bovenstaande plaatjes hebt toegevoegd aan de PvN hyves. Heb je de fotopagina ook bekeken? Daar staan nog veel meer foto’s. Van sommige musici (toetsenist/accordeonist, gitarist, drummer) ben ik de naam vergeten, weet jij ze te benoemen? Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 13-05-’07 23:08 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Marina

Mooie foto’s! Die van mij heb ik nog niet uitgezocht, maar het kan wel eens zo zijn dat ze binnenkort per ongeluk verdwenen zijn… ;-)

Marina (URL) · 14-05-’07 10:51 · Reageer op Marina

gravatar for Johan ter Beek

Ja, dat was ik met m’n zoontje Mascha. Hij is zes, maar PvN zijn z’n favoriete liedjes. Hij is helemaal weg van Ps 150. Als je foto’s hebt… kan ik ze ergens downloaden of wil je ze mailen? thanx!
jjterbeek@dv-mail.nl

Johan ter Beek ( E-mail ) (URL) · 14-05-’07 11:02 · Reageer op Johan ter BeekVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: , , ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!