Flick Off!

Donderdag 26 April 2007 om 22:35

Flick Off is een initiatief van Key Gordon, een ideëel reclamebureau uit Toronto. Al snel haakte Environmental Defence aan, en Virgin Mobile. Roots en MuchMusic volgden en toen de Canadese overheid (Ontario Ministry Of Environment) haar steun toezegde kwamen er opeens hordes schapen over de dam, zodat je ondertussen van een heuse beweging kunt spreken. De boodschap van 'Flick Off' is even simpel als effectief: als je een energieverbruiker niet gebruikt, zet 'm dan uit. Grappig detail is dan weer dat de muur aan inactieve apparatuur achter MuchMusic VJ Matte Babel in het Flashfilmpje op de homepage van flickoff.org waarschijnlijk meer energie gebruikt dan een klein dorp... Maar goed, een kniesoor die daarop let. Video na de break!

Via deze site leerde ik iets wat mij in de media hier compleet ontgaan is, namelijk dat onze eigen Commissie Cramer morgen met een gedegen rapport komt met heldere criteria voor de duurzame productie van grondstoffen voor biobrandstoffen en bio-energie. Dat rapport is blijkbaar voortijdig uitgelekt, Associated Press heeft er de hand op gelegd en de wereld leest geboeid mee. Heeft u er hier iets over gehoord?


Hiervoor: "Leidraad 2007" | Hierna: "Reclame en irritatie" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for terp

Ach, toen ik ontmoedigd werd om op sla olie te rijden ben ik afgehaakt, minder uitstoot, minder slijtage van de motor, minder bandstof kosten etc etc… Zuiver voordelen (behalve voor de staat). Ik mocht volgens de wet niet op slaolie rijden punt.(.) Heb het wel vier jaar gedaan, de frituurlucht ruik ik nog… Het was een heerlijke tijd.

terp ( E-mail ) · 27-04-’07 01:57 · Reageer op terpVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!