Adverteren

Zaterdag 14 April 2007 om 18:16

Mijn collegae (en vooral, de marketeers waar ik mee samenwerk) kennen me als iemand die een haat-liefde verhouding heeft met reclame. Aan de ene kant zijn banners, skyscrapers, rectangles en aanverwante malheur nodig om de rekeningen te kunnen betalen. Aan de andere kant heb ik een hartgrondige afkeer (en dan druk ik mij zacht uit) van reclame die ongewenst, slecht 'getarget', opdringerig en in het algemeen niet creatief is. Zo af en toe zie je nieuwe concepten die als een verfrissend briesje de muffe onderbroekenlucht, die zoveel reclames kenmerkt, eventjes verjaagt. Zie hier bijvoorbeeld een leuk outdoor advertising concept: duizenden posters met stills uit een commercial worden achter elkaar in de metrotunnel geplakt. En als de metro erlangs jaagt ziet de forens dit..., net zoals je vroeger een duim-flip cartoon tekende in je schoolschrift.

Hiervoor: "Natte neus" | Hierna: "Waterdamp" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Mutti

Het is niet meer voor te stellen hoe de wereld eruit zou zien zonder reclame. Stel je eens een krant of tijdschrift voor zonder reclame…, een stad of dorp zonder reclame… een televisie zonder reclame… de radio zonder reclame. Het is niet meer voor te stellen. Ik kan me niet anders heugen dan een wereld mét een reclame.

Mutti (URL) · 16-04-’07 11:11 · Reageer op MuttiVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!