Taart!

Zaterdag 09 December 2006 om 11:31

Leuke actie bij Sky Radio deze week: 5000 gratis taarten! Bob en Marnix maakten de achterkant van de site, Marc en Joris de voorkant en Patrick knoopte alles aan elkaar. Binnen een dag waren ze weg... Gisteravond wilden we zo'n taartje scoren, maar de bakker in Nieuwegein bleek definitief dicht. Niet getreurd: z'n Heerlijk & Heerlijk collega Oorbeek in IJsselstein verklaarde zich direct bereid om de bon plaatsvervangend te verzilveren. Onderweg daar naartoe heb ik nog even de route uit een zuil getrokken en werd daarbij getrakteerd op een toepasselijke advertentie (zij het in de oude kleuren ;-)

Een vriendelijke verkoopster gaf me het taartje: zandgebak, amandelspijs, room, plakjes stoofpeer, slagroomsoesjes... mjam!


Hiervoor: "Living With War - The Beginning" | Hierna: "e.d.i.t." | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Annelies

Ja joh, maak me even lekker terwijl jij er (met jouw invloeden daar bij sky) niet aan hebt gedacht om ervoor te zorgen dat je zuster ook van zo’n taartje kon genieten…..
Pfff, van je broer moet je het maar hebben :-p

Annelies ( E-mail ) · 09-12-’06 20:49 · Reageer op AnneliesVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!