Bløf XXS óók voor gedownloade Umoja

Woensdag 06 December 2006 om 10:22

UmojaBløf biedt de kopers van hun laatste album, Umoja, een gratis extra album aan. Dat album, XXS, bevat 12 live tracks die zijn opgenomen tijdens theaterconcerten. De intieme sfeer van het theater is een fraai contrast met het vorige live album, waar Bløf werd ondersteund door het grote Zeeuws Orkest - dat album heette dan ook zeer toepasselijk 'XXL'. Zeker de moeite waard dus, maar XXS is alleen te krijgen als download via Opendisc. En dat is een technologie die online content beschikbaar maakt met behulp van software die wordt meegeleverd op een fysieke CD.

Nu koop ik mijn muziek vrijwel uitsluitend via de iTunes musicstore, en dus ben ik wél in het bezit van Umoja, maar níet van de CD. Niet getreurd: Peter Slager, mede-oprichter en bassist van Bløf verzekerde me desgevraagd via de mail dat ze een methode gaan verzinnen om de fans die Umoja legaal hebben gedownload (maar dus niet over een originele CD beschikken) in staat te stellen XXS ook te downloaden. Hoe precies, dat is nog niet helemaal duidelijk, maar het gaat goed komen. Waarvan akte.

Hiervoor: "I'm dreamin' of..." | Hierna: "Living With War - The Beginning" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Joëlle

Ik ben benieuwd. Op de website staat dat ze met EMI bezig zijn te overleggen hierover. Heb je overigens al weer ‘t .mac wachtwoord gevonden zodat ik ook weer Umoja kan luisteren (Leuk, dat systeem van Apple :-p)?

;-)

Joëlle (URL) · 07-12-’06 13:22 · Reageer op JoëlleVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!