The American Dream

Vrijdag 15 September 2006 om 09:43

Een kleine twee jaar geleden zocht ik een freelance PHP-er. Een opvallend constructieve bijdrage in een PHP-forum zette me op het spoor van de auteur, Tri Pham. Slim, vaardig, een jonge ondernemer met pit. Hoe jong, dat bleek pas toen ik 'm langs liet komen: Tri runde zijn bedrijfje in de vrije uurtjes naast zijn VWO 5. Tri bouwde eerst wat kleine dingetjes voor ons en werkte in de zomervakantie full-time mee aan 'De Zwarte Parel', het interactieve spel dat Capcave voor Sail 2005 maakte. Fast forward naar de herfst van 2006: het VWO is voorbij en Tri, kapitalist en ondernemer in hart en nieren, gaat de wereld veroveren. Om te beginnen Los Angeles, waar hij de double major "Business and Computer Science" doet.

Hiervoor: "C-Metisse video" | Hierna: "Venice - Amsterdam" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Tri Pham

Hey GJ,

Het veroveren van de wereld moet nog beginnen :-) Gelukkig is dat tegenwoordig veel makkelijker met web 2.0, dus je zult ongetwijfeld nog wat van mij horen!

Tri Pham ( E-mail ) (URL) · 16-09-’06 19:30 · Reageer op Tri PhamVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!