Favoom

Maandag 07 Augustus 2006 om 15:22

"FAVOOM ontketent met deze nieuwe dienst een revolutie op internet. Nog nooit eerder bestond een dergelijke service in deze allesomvattende opzet, nog nooit eerder was een collectieve applicatie zo gebruiksvriendelijk, gewenst en al vanaf dag één populair." Zet uw emigratieplannen maar in de ijskast, want Nederland gaat de komende decennia heerschen over het wereld wijde web en daar wilt u bij zijn! iSence BV, gevestigd in de metropool Oirschot, heeft de ultieme toepassing gevonden die ons leven radicaal zal veranderen. Favoom, oftewel online bookmark synchronisatie voor €24 per jaar.

Maar, zult u zeggen, dat bestaat toch al jaren als de gratis old-skool webdienst ikeepbookmarks.com, en Google's gratis extensie doet hetzelfde, en we kennen het als betaalde dienst van $15 eenmalig, en als vast onderdeel van allerlei gratis en überhippe Web 2.0 diensten als Netvibes en Del.icio.us. Ja, dat klopt allemaal en er zijn nog veel meer soortgelijke diensten met Apple's .Mac als klapper. Maar dat weten de ontvangers van het persbericht toch niet...

Hiervoor: "Google Analytics" | Hierna: "Hello World!" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!