911 Loose Change 2nd Edition

Dinsdag 21 Maart 2006 om 19:02

Mocht u nog anderhalf uur over hebben, bekijk dan eens deze docu over '9/11'. Mocht uw spreekwoordelijke goede nachtrust mede afhankelijk zijn van een onschokbaar vertrouwen in de goede intenties van de VS overheid, kijk dan vooral niet. Meer? Op TheWarTapes geven VS militairen in Irak u een kijkje achter de schermen van de oorlog, zonder PR-filter. Nog meer? Lees Steve Young's bijtende 'joke' The Aristrocrats.

Hiervoor: "Vroegâh..." | Hierna: "ajaxWrite" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for terp

Goede docu, sommige zaken zijn wel erg vergezocht, of handig gebracht, maar goed ik roep nu reacties over me af die hetzelfde beweren van de Amerikaanse regering…komt u maar.

terp ( E-mail ) (URL) · 22-03-’06 14:57 · Reageer op terp

gravatar for Gert Jan

Hmmm, vergezocht… De truc van een goede ‘conspiracy theory’ is dat je niets direct stelt, alleen indirect – door verifieerbare gegevens in een zorgvuldig bepaalde volgorde te vertonen, waarmee een verband wordt gesuggereerd. Amerikanen zijn daar traditioneel sterk in. Wat mij het meest verontrust, is dat veel van deze gegevens * in elke willekeurige volgorde * grote vragen oproepen, waar de VS regering nooit antwoord op heeft willen geven.

Gert Jan (URL) · 23-03-’06 00:31 · Reageer op Gert Jan

gravatar for terp

Vragen, ok daar ben ik het met je eens. ‘t Geeft me een beetje het Kennedy gevoel. Weet je GJ ik heb het live zien gebeuren, de tweede inpact. Toen bekroop me het gevoel van ‘het is niet zover weg meer van dat ieders oog Hem zal zien terugkeren’. Ik verlang er soms zo naar…

terp ( E-mail ) (URL) · 23-03-’06 00:44 · Reageer op terp

gravatar for terp

Ik verlang er soms zo naar…

terp ( E-mail ) (URL) · 23-03-’06 00:48 · Reageer op terp

gravatar for Mutti/Ettje

Het is al weer een tijdje geleden dat ik deze docu op de tv zag. Je kijkt er naar, en ervaart een zeer verlammend gevoel van onrecht en onmacht. Je weet alleen: dat je naar een heel vies zaakje zit te kijken, en dat de onderste steen nooit boven zal komen. Nou ja, nooit… Eens zullen alle machthebbers van deze wereld ook verantwoording moeten afleggen van hun daden.
En ‘t doet je inderdaad heel heftig verlangen naar de wederkomst van de Christus!
Maar daar verlang ik al jáááááááááren naar!

Mutti/Ettje ( E-mail ) (URL) · 29-03-’06 17:50 · Reageer op Mutti/Ettje

gravatar for Frank B

et’s join us into the next war! like the media does! It’s useless the fight us!

Frank B ( E-mail ) (URL) · 07-08-’06 19:45 · Reageer op Frank B

gravatar for Huib

Tja… Ik heb thuis nog een DVD+RW liggen waarop een avondje 09/11 staat (was zondag 10-09 ned.3).\nDeel van de programma’s heb ik bekeken andere (nog) niet…\nAmerika is het meest gevaarlijke land…. En hoe kan een land dat minder oud is als onze staatsloterij in godsnaam zo overheersend zijn?\nMaar goed, dat er ‘conspiracy theory’ de ronde doet is niet vreemd voor Amerikanen…. Dat de zaak stinkt staat voor mij als een paal boven water….\nWat werkelijk waar is zal niemand ooit te weten komen…. Overigens waren de reactie’s van de explosieven expert in Zembla toen wel erg duidelijk…\nDat dit in scene is gezet, nee vast niet.. Dat men er van wist ja vast wel… dat men er zijn voordeel mee heeft behaald niet twijfel mogelijk….\n
If you don’t join us, you’re with the enemy… Waar haalt ie het lef vandaan… Eigenlijk zou de wereld massaal tegen de VS moeten keren, maar dat zie ik nog niet gebeuren….

Huib · 27-09-’06 09:14 · Reageer op Huib

gravatar for anja Hoolwerf

Dag Gert Jan,

ik was op zoek naar iets voor tieners over de wederkomst en zie daar …ben jij de Gert Jan Kole die ook in Bakhuizen was? Ik zag iets bekends in de foto maar wist het niet zeker. Anja de Jong is mijn naam waaronder je me kende vanuit het team.
Gaat het goed met je? Ik meen me te herinneren dat je een ernstige (hart) ziekte had…

Dit is dus geen reactie om te reageren op je site maar pure nieuwsgierigheid.

Hartelijke groet,

Anja

anja Hoolwerf ( E-mail ) · 11-05-’07 11:06 · Reageer op anja Hoolwerf

gravatar for Mutti/Ettje
In reactie op : Of GJ zich jou nog herinnert weet ik niet, maar ik herinner me jou nog wel. Je zat, meen ik, in het eerste of tweede team. Andere namen die ik me van toen herinner zijn: Sjoerd, Bouke, Diana, Mijnte, Derkien, Bea, Gea, Titi, Gerard, Jan, Hilma, Joke, Antonie, Annemarie, Koert, Hermien, Rineke :-), Johan. Ze staan namelijk op de foto’s die ik toen maakte. Jan en Hilma ontmoeten we wel eens bij onze andere zoon. En voorzover ik me herinner ben jij later nog wel eens bij ons in Heerenveen geweest. Leuk om je hier tegen te komen. Mutti/Ettje (URL) · 11-05-’07 13:10 · Reageer op Mutti/Ettje

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Hoi Anja! Jazeker herinner ik me jou! Hoe gaat het met je? Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 11-05-’07 17:42 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Pfff… wat een geheugen! Zo ver kom ik niet hoor. Sjoerd, Bouke, Diana, Bea, Gea, Titi, Jan, Hilma, Joke, Koert en Hermien herinner ik me ook. En Wendy. En Rineke… o wacht, da’s mijn geliefde! ;-) Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 11-05-’07 17:44 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Mutti
In reactie op : Laat ik nou Wendy helemaal vergeten zijn!! :-) Zal toch niet iets Freudiaans zijn?? :-( Mutti ( E-mail ) (URL) · 11-05-’07 17:54 · Reageer op MuttiVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!