Unterwegs im Namen des Herrn

Zaterdag 01 Oktober 2005 om 21:17

Klik voor het hele plaatje!

Het zal begin jaren negentig geweest zijn, dat ik meneer pastoor deze auto zag parkeren voor zijn kerkje op het Duitse platteland. Ondertussen heb ik ook de ervaring dat je heel veel kilometers over 's Heeren wegen kunt gaan in Zijn naam. Vorige weekend stond de dagteller van onze oude Volvo 940 op 225 kilometer, uitsluitend verreden tussen thuis, kerkgebouw (bandrepetitie, een

van de Overseas Missionary Fellowship, twee diensten), Youth for Christ (sportactiviteit voor de tieners in het Utrechtse Kanaleneiland, een druk bezocht feestje!) en Jeugdkerk Reloaded. Dit weekend gaan we het iets rustiger aan doen ;-)

Hiervoor: "Ringslang" | Hierna: "Webdesign mistakes" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Henk Algra

Auch Unterwegs im Namen des Herren….In Duitsland zag ik op een marktplein een 6-tal Smarts met als opschrift: Die kleinste Kirche der Welt. Je mocht instappen en dan werd je gratis ‘bezorgd’. Het ‘Einsteigen und ankommen’ kan in een dubbele betekenis gelezen worden: op je plaats van bestemming komen als geografisch en als geloofsgegeven. Onderweg heeft de chauffeur namelijk een gesprek met de passagier over de persoon van Jezus. Ik moest die dag nog naar Alkmaar, ik weet niet of dat ook een optie was waar de chauffeurs aan gedacht hadden. Maar sommige mensen hebben nu eenmaal een langer gesprek nodig…..

Henk Algra ( E-mail ) · 02-10-’05 22:10 · Reageer op Henk Algra

gravatar for terp

Deze foto heb ik ooit eens van jou gekegen (hangt in de gang)

terp ( E-mail ) · 03-10-’05 09:55 · Reageer op terpVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!