Panteratigers

Maandag 27 Juni 2005 om 10:37

De stichting Pantera heeft een aparte website geopend met nieuws over de Veluwse poema(s?). Wel lastig dat de datum steeds achterloopt op de genoemde weekdag in het nieuwsoverzicht.

Als ik zo de kleur en grootte (op basis van de hoogte van het graan) van het beest bekijk, lijkt-ie verdacht veel op onze kater Rakker, ware het niet dat die twintig jaar geleden de pijp uit is gegaan. Of wacht, we hebben z'n kadaver nooit gevonden... zou het dan toch...


Hiervoor: "Groei" | Hierna: "99.999" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Annelies

Volgens mij heb jij of Jochum Rakkertje later nog eens gezien, totaal verwilderd. Misschien is ie wel zo verwilderd dat ie een poema is geworden…….

Annelies ( E-mail ) · 27-06-’05 13:52 · Reageer op Annelies

gravatar for Mutti

Ja, dat is ‘m! Ik herken hem meteen ;-) Gewoon een kwestie van roepen: poes, poes, poema, wil je melkie? Komt hij gegarandeerd.
En ‘t was inderdaad GJ die Rakkertje ooit eens totaal verwilderd tegenkwam. Was toen al geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Maar ja, dat was ‘t ie nooit geweest ;-(

Mutti ( E-mail ) (URL) · 27-06-’05 23:43 · Reageer op MuttiVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!