Pasen

Zondag 27 Maart 2005 om 22:54

Vandaag was een schitterende dag. Vanwege de blijde Paasboodschap, vanwege de feestelijke Paasdienst, vanwege de

en

van de lente...

De doopouders

...vanwege de doop van

en

, vanwege de belijdenis van

,

,

...

...vanwege de aanwezigheid van Pa en Ma, en 'Opa en Oma' Visser, en

...

Wat een prachtige geschenken, ik voel me helemaal overladen met gaven van de goede God! Ik ga niet zoeken naar woorden - die schieten toch tekort. Ik ga nog even stilletjes genieten van deze dag, en van onze

!


Hiervoor: "Christus is opgestaan! Hij is waarlijk opgestaan!" | Hierna: "Die jeugd van tegenwoordig" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Gebruikte Tags: , , ,

Reisgenoten

gravatar for Rineke

Ik doe mee.

Rineke · 27-03-’05 22:59 · Reageer op Rineke

gravatar for Annelies

Joëlle, Van harte gefeliciteerd met je belijdenis! En wat mooi dat dat met Pasen kon, heel speciaal.
Ik wilde gisteren nog even bellen, maar dat is er niet van gekomen, aangezien Lenci een huildag had.
Dus daarom hierbij onze felicitatie. Jammer dat we er niet bij konden zijn.
Een hele dikke kus van ons alle 4!

Annelies ( E-mail ) · 28-03-’05 11:04 · Reageer op Annelies

gravatar for Meindert

genieten van die kanjer… :) ik mis haar nu al. kben net thuis. levend en wel. gelukkig. want die (uiteraard) franse auto, liet me weer eens in de steek. gelukkig dit keer pas toen ik de snelweg al gehad had. maar dan nog 10 km buiten Urk. begeeft ie t gewoon. dus mn vader heb me opgehaald. ik met de vectra terug en mn vader (vraag niet hoe) terug met de peugeot. waarom ik zo negatief doe over dat ‘franse’?? well, ik heb het niet zo op fransen en hun taaltje. en daar word ik dan misschien wel om gestraft door de auto. waarom ik het niet op fransen heb? dat is weer een verhaal apart. namelijk in de 2e klas had ik een leraar die mij uitschold omdat ik iets niet wist in het frans. (en geloof me, hij gaf me expres die ene vraag die ik niet had. hij zat gewoon mee te kijken in mn schrift) en nu blijkt vandaag dat diezelfde leraar tegenwoordig op de Passie rondloopt (daar waar Joëlle op school zit)

naja, ik ben gelukkig levend thuis aangekomen… en de volgende keer, als ik weer langs kom, kom ik met de vectra of met het OV. voor mij geen puzjow meer. ;)

Meindert (URL) · 28-03-’05 19:58 · Reageer op MeindertVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: , , ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!