Keep it in the family

Donderdag 05 Augustus 2004 om 11:36

Het lijkt een opmerkelijk bericht: George Bush en John Kerry zijn familie van elkaar. Sinds 1615 om precies te zijn, toen Margaret Reade (uit wie ooit Bush zou voortkomen) een zusje kreeg, Elisabeth. Zij werd een stammoeder van John Kerry. Maar ja, de 'rich and famous' zijn vaak aan elkaar verwant, helemaal in een land dat is opgebouwd door de nazaten van een handvol pelgrims. Zo blijken ook Walt Disney, Michael Douglas, Clint Eastwood, de broertjes Wright, Hugh Hefner en Prinses Diana familie van Bush en Kerry, om nog maar te zwijgen van de familiebanden met Europese vorstenhuizen (o.a. Albanië, Roemenië, Spanje, de Zweedse prinses Victoria, de Griekse prinses Alexandra). En niet te vergeten John Hinckley Jr, de man die in 1981 Ronald Reagan neerschoot.

Hiervoor: "Om het af te leren..." | Hierna: "Bush bekent" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!