wap

Maandag 24 Mei 2004 om 10:48

Deze posting komt uit mijn telefoon!


(uitleg:Ik wilde graag posten via email, vanaf m'n mobiele telefoon. Mobloggen. Na enkele vergeefse pogingen schoot Lijn te hulp. Ze heeft diep nagedacht en noest aan de ProcMail rule gesleuteld, maar desondanks struikelt op de een of andere wijze ergens tussen mobloggateway en mijn Pivot installatie iedere posting uit m'n Siemens S55 over diens onhebbelijke gewoonte standaard een 0A (linefeed) te gebruiken in plaats van een 0D (carriage return). Siemens had nog niet eerder gehoord dat zulks problemen opleverde, en verwacht niet dat het in een nabije firmwareversie verbeterd zal worden. Ik had me er al snikkend bij neergelegd dat mobloggen er voor mij niet in zou zitten - en toen las ik opeens over het bestaan van een minilog functie in Pivot, geschikt voor WAP. En jawel, eerste poging raak. Hurray!)

Hiervoor: "Baja Beach Club implanteert chip bij vaste bezoeker…" | Hierna: "At the Turn of the Tide II" | Naar de voorpagina | E-mail zenz

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!