Planken Wambuis

Vrijdag 07 Mei 2004 om 14:33

Rara?


Die is makkelijk

Op Koninginnedag hebben we de geocache 'Opa'

, over de . Twee reeën gezien ondanks de relatieve drukte, veel sporen van wild, haasjes, vogels... Nederland is mooi! Onze is uitgebreid met twee paar wandelstokken of 'hiking poles'. Dat is even wennen, maar het scheelt inderdaad in . Ik hikte al een tijdje tegen de aanschaf van wandelstokken aan, omdat ze volgens de verhalen een welkome aanvulling zouden kunnen zijn - da's persoonlijk - maar ik de prijs van zo'n stok (door de bank genomen zo'n €45,- per stuk, of meer) wat fors vind voor een experiment. Vorige week had de Lidl een : twee voor €10,-. Heel geschikt om eens te proberen of het wat voor ons is, lopen met stokken. Ze vallen beslist niet tegen. Op het hiking.nl forum werd gemopperd over de slechte vergrendeling van de telescopische delen, maar daar heb ik tot nu toe geen probleem mee gehad.


En die ook...


Bonus

Hiervoor: "Extragratis bonus feature" | Hierna: "De poort gaat open" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!