Foul play

Dinsdag 04 Mei 2004 om 10:00

Jerney Kaagman maakte al eens plaat met Boris, piept de Telegraaf Nieuwe Revu na. Oud nieuws, lijkt me: het is al lang bekend dat Boris onder de naam Sofuja (Soul, Funk, Jazz) zijn sporen had nagelaten in de Nederlandse muziekscene. Dat hij op de verzamelaar 'Dutch Pop 2002' staat, die is samengesteld door Jerney Kaagman in opdracht van Conamus, lijkt me dan ook weinig schokkend.


Opvallender is dat de tweede helft van het toenmalige duo, gitarist Gino Taihuttu, tien nummers van hen verkocht aan de Nieuwe Revu - die nu gratis worden meegeleverd bij het blad. En daar bleek alle geheimzinnigheid om te doen... men wilde voorkomen dat de BMG via de rechter verspreiding van die nummers tegen zou houden. Een les voor Boris: voortaan de contracten goed dichttimmeren. Voor je het weet proberen anderen over jouw rug rijk te worden.

Hiervoor: "Ryongchon" | Hierna: "Oranjehotel" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!