Sneeuwpop

Donderdag 26 Februari 2004 om 12:04

Sneeuwpop, klik voor vergrotingOp weg naar kantoor zie ik hem opeens, vanuit een ooghoek. Hij staat zeker honderd meter verderop, maar is zo'n opvallende verschijning dat ik 'm niet kan missen. Stil wenkt hij me dichterbij. Ik parkeer de auto op een paar meter afstand. Jammer dat ik m'n camera niet bij me heb... dan bedenk ik me dat m'n telefoon ook kan fotograferen. Terwijl de rijzige gestalte geduldig poseert zwaait achter hem een deur open. "Vind je 'm zo mooi?" vraagt de moeder. Als ik zeg dat ik 'm prachtig vind, klinken er opeens enthousiaste kinderstemmen uit het huis. "Foto's maken vijf euro!" Geschrokken zegt de moeder: "Nee joh, kom nou, dat doen we niet hoor!" "Ik zal 'm op internet zetten," zeg ik lachend, "is dat ook goed?" Ja, dat vinden ze ook goed. En daar staat hij nu, de grote vriendelijke sneeuwreus.

Hiervoor: "Sneeuw!" | Hierna: "Voor of tegen" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!