Balkenende en Innovatie

Maandag 23 Februari 2004 om 18:37

MP Balkenende kreeg vragen over het Innovatieplatform, waarvan hij voorzitter is. Kort samengevat: jullie moeten niet zeuren, we zijn net gestart en hebben nog jaren de tijd, en we hebben al best wat zinnige dingen gezegd. "Uit het bovenstaande komt naar voren dat het kabinet op het gebied van wetenschap en innovatie tijdens deze kabinetsperiode al meerdere stappen heeft ondernomen, waarbij van de inzichten van het Innovatieplatform gebruik kon worden gemaakt. Tegelijkertijd beseft het kabinet zich terdege dat verbetering van het innovatieklimaat in Nederland een zaak is van de lange adem." Die lelijke contaminatie ('zich beseffen') is indicatief voor de inhoudelijke kwaliteit van het stuk: doelen, middelen en methoden worden enthousiast verhaspeld tot er geen soep meer van te koken is. Het Innovatieplatform "... is geen discussieforum, maar dient te leiden tot concrete resultaten." Dat wordt een grote uitdaging. Leest u zelf de brief van onze MP J.P.

Hiervoor: "Computer FlashMob" | Hierna: "Operation Iraqi Sunrise nabeschouwing" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!