Willow Creek Conferentie

Dinsdag 17 Februari 2004 om 09:57

Bill Hybels Maandag was een enerverende, maar inspirerende dag. 's Ochtends om acht uur samen met Balt en Richard van Rijnwaarde op weg naar 'de Pijler' in Lelystad. In het verzorgde drie sessies over uiteenlopende onderwerpen, Sue Miller gaf een energieke presentatie van het Promiseland programma voor kinderen en een uitstekende band begeleidde de waarmee elke sessie begon. In de komende dagen zal ik mijn notities uitwerken en enkele ook hier posten. Om half zeven waren we thuis, om acht uur begon de kerkenraadsvergadering in Utrecht waarin de evaluatie van het missionaire werk in Leidsche Rijn de hoofdmoot vormde. Het team doet het fantastisch, de plannen zijn goed doortimmerd en de resultaten veelbelovend. Ze zijn toe aan gemeentestichting. God is niet te stoppen!

Willow Creek Nederland

Hiervoor: "Jeugdkerk Reloaded, de eerste viering" | Hierna: "C1000 komt met 'prijsvergelijkende' reclame" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Gebruikte Tags: , ,

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: , ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!