Die andere Bob...

Woensdag 04 Februari 2004 om 17:35

Bob de bouwer van Pivot, de software waarmee ik dit weblog onderhoud, bracht zijn langverwachte versie 1.0 uit. Onder de motorkap is er nogal wat veranderd, waardoor ik gisteravond een aardige tijd aan het knutselen was. Een van de redenen waarom dat veel tijd vergde was dat ik de lay-out zoveel mogelijk ongewijzigd wilde laten, terwijl de templatestructuur van Pivot grondig op de schop is gegaan. Maar het resultaat mag er zijn: nieuwe zoekfunctionaliteit (handig voor al die googelaars die langs komen), nieuwe Kalender, beoordeling (de + en - onder elk postje) en een paar seconden meer wachttijd, omdat mijn oude servertje het opeens een stuk zwaarder heeft gekregen. Met name de Kalender en de comments blijken tijd te vergen, zodat ik er niet aan ontkwam de volgorde van de site-onderdelen ernstig te husselen. Verbetering, verslechtering? Laat het weten!


Hiervoor: "Die ene Bob..." | Hierna: "GeenStijl.nl trekt de touwtjes aan" | Naar de voorpagina | E-mail zenz

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!