Colder's rechterpoot...

Maandag 26 Januari 2004 om 19:21

... baart ons toch wel zorgen. Vanmorgen stapte hij verkeerd uit de bench, struikelde en viel op zijn geblesseerde kant. Hij jankte het hele huis bij elkaar, tot ik (van zolder gekomen) hem voorzichtig op zijn andere zijde wist te draaien. Na een pijnstiller ging het beter. Zijn enthousiasme is onverminderd groot: elk gezinslid wordt hartelijk begroet, pijn of geen pijn.

Onze dierenarts Ko Schoenmakers bekeek vanmiddag de röntgenfoto's van afgelopen zaterdag, betaste Colder en trok een bedenkelijk gezicht. Waarschijnlijk zit er toch iets mis in de gewrichten. Morgenochtend laten we nieuwe foto's maken, 's middags worden die bekeken door een specialist en 's avonds weten we als het goed is meer. De opties variëren van 'gaat vanzelf over' via 'spalken en in het gips' tot 'opereren en een ijzerwinkel opentrekken'. Laten we hopen dat er geen grote ingrepen nodig zijn.

Na het onderzoek wilde Colder niet mee. In plaats van naar de deur hinkte hij terug naar de onderzoekstafel en bleef daar stokstijf staan. Even stonden we raar te kijken. Toen zei Ko: "Ach ja, je hebt nog geen koekje gekregen. Je hebt helemaal gelijk, als ik je pijn doe en je piept niet heb je een koekje verdiend!" En ja hoor, na het koekje hipte meneer parmantig naar de deur. "Slimme hond..." mompelde Ko nog.

Hiervoor: "Oei-oei-oei vogeltje met een staartje" | Hierna: "Een beer(tje) van een hond!" | Naar de voorpagina | E-mail zenz

Reisgenoten

gravatar for Jan Willem

Arme Colder

Jan Willem (URL) · 26-01-’04 20:10 · Reageer op Jan Willem

gravatar for Lilith

Haha, inderdaad een slimme hond. Nu maar hopen dat hij snel weer beter wordt!

Lilith (URL) · 26-01-’04 20:36 · Reageer op Lilith

gravatar for Joëlle

Owowow… Tis en blijft un deugniet… Un heel lieve deugniet, dat wel;)!

Joëlle (URL) · 26-01-’04 21:39 · Reageer op JoëlleVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!