Google PigeonRank

Woensdag 29 Oktober 2003 om 17:34

PigeonRank's success relies primarily on the superior trainability of the domestic pigeon (Columba livia) and its unique capacity to recognize objects regardless of spatial orientation. The common gray pigeon can easily distinguish among items displaying only the minutest differences, an ability that enables it to select relevant web sites from among thousands of similar pages.
Google Technology

Hiervoor: "W3C vraagt US Patent & Trademark Office Eolas paten…" | Hierna: "OpenOffice NL" | Naar de voorpagina | E-mail zenz

Reisgenoten

gravatar for azimuth

interessant maar het enige wat ik wil is een kat die het commando enter kent. 1) omdat ik sowieso een kat wil 2) omdat ik dan mijn shareware niet allemaal hoef te kraken of registreren……

azimuth ( E-mail ) · 29-10-’03 22:17 · Reageer op azimuth

gravatar for Dave

Wow!
Ben ik even blij dat ik op al mijn pagina’s breadcrumb navigatie gebruik! ;-)

Dave ( E-mail ) (URL) · 30-10-’03 12:18 · Reageer op Dave

gravatar for azimuth

Ik stond net op mijn dakterras te kijken of ik nog poollicht zag (nee dus, niet in de stad) toen ik mij bedacht dat er deze zomer een duif hardnekkig heeft geprobeerd een nest te maken in mijn plantenbak….. die had ik dus niet moeten wegjagen maar moeten trainen???
Nog een tip tegen duiven, zet een stel sate prikkers in je plantenbak, zo dat ze er niet tussen kunnen zitten, dan is het wel over met de nestelpogingen…trivia, ik weet het….

azimuth ( E-mail ) · 30-10-’03 22:19 · Reageer op azimuth

gravatar for Geniaal

Geniaal die ontdekking!
Dus zo doet GOOGLE dat!

Geniaal · 10-10-’04 08:49 · Reageer op GeniaalVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!