Back to business

Maandag 20 Oktober 2003 om 11:48

De vakantie is voorbij, vanmorgen eerst maar eens alle mail bijgelezen. Ruim 450 emails, waarvan ik gelukkig een groot deel thuis al had verwerkt. De hoeveelheid spam in mijn inboxen is te verwaarlozen, dankzij de uitstekende filters die Peter in de mailverwerking toepast.

Dat dit systeem goed werkt merk ik aan de paar accounts die thuis om die filters heen gaan. Daarop ontvang ik wel spam, die vervolgens door 'Mail', het mailprogramma op m'n Mac worden gefilterd. Dat werkt ook prima: vele tientallen spams per dag belanden in de 'junkmail' folder, die ik onregelmatig doorzoek op 'false positives' (mailtjes die ten onrechte als junk worden aangemerkt). 'Mail' is trouwens erg intelligent en leerde al heel snel wat ik spam vind en wat niet. Mijn handmatige na-controle is daardoor een vrij zinloze bezigheid geworden.

En dan natuurlijk updaten: het OS patchen (Windows 2000), browser (Firebird) en emailclient (Thunderbird) updaten, Antivirus signatures bijwerken, iTunes voor Windows(!) installeren, applicatie-firewall opnieuw afstellen, een paar telefoontjes tussendoor - en om vliegt de ochtend. Zometeen vroeg lunchen, vanmiddag naar CapCave.

Hiervoor: "Het zeven-gaten OS" | Hierna: "Interactief fotoalbum" | Naar de voorpagina | E-mail zenz

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!